• Al 10 jaar een begrip!
  • Schipholtaxi, Rolstoel- en taxivervoer!
  • Wij scoren een 9,2 op klanttevredenheid!
0229-242444 / 0229-216000

Wanneer u gebruik moet maken van zittend ziekenvervoer dan stelt u andere eisen aan uw taxirit. Natuurlijk wilt u, net als ieder ander, niet te lang wachten op de taxi. U wilt een vlotte rit zonder omwegen, zodat u op tijd bent voor uw afspraak. Maar daarnaast heeft u behoefte aan:

• Een deskundige, bekwame chauffeur, die vertrouwelijk omgaat met uw gegevens/privacy
• Een veilige en comfortabele auto, met ruimte voor een opvouwbare rolstoel
• Flexibiliteit van onze kant, omdat uw afspraken kunnen uitlopen
• Een rit waarbij u centraal staat

Onze chauffeurs laten u graag ervaren dat wij doen wat we beloven. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een BHV- en EHBO-diploma. U kunt dus rekenen op een correcte begeleiding.

Wij zijn niet voor niets het enige taxibedrijf uit Hoorn met het TAXI-keurmerk. Wij begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, zorgcentra en klinieken in Nederland en daarbuiten. Wij werken nauw samen met diverse grote en kleine zorgverzekeraars:

aevita, agis zorgverzekeringen, cz, de amersfoortse, de friesland zorgverzekeraar, deltaloyd, ditzo, fbto, iza, nedasco, onvz, pno, salland zorgverzekeringen, trias, unive verzekeringen, vgz, vvaa,

- Staat uw zorgverzekeraar hier niet bij? Neemt u dan contact met ons op. Vaak is het toch mogelijk om een vergoeding te krijgen als u met ons reist.
- Voor meer informatie over het aanvragen van een vergoeding voor uw zorgvervoer, kijkt u onderaan deze pagina.
- Indien u gebruik maakt van een niet-opvouwbare rolstoel, horen wij dat graag van u. We halen u dan op met één van onze rolstoel taxi's. Zie ook 'RolstoelTaxi' in het menu.

RESERVEER NU UW ZORGTAXI

Reserveer uw taxi online minstens 24 uur van tevoren.
Wilt u binnen 24 uur gebruikmaken van onze diensten? Belt u ons dan direct: 0229-242444.

Wij staan voor veilig en stipt taxi vervoer tegen een scherpe en duidelijke prijs.


AANVRAGEN VERGOEDING ZORGVERVOER:

Om in aanmerking te komen voor vergoeding zittend ziekenvervoer vanuit uw zorgverzekering, dient u toestemming te vragen bij uw zorgverzekeraar. Deze zogenoemde ‘vervoersmachtiging’ vraagt u aan door middel van een aanvraagformulier. Elke verzekeraar hanteert zijn eigen aanvraagformulier.
Een gedeelte van dit formulier dient u zelf in te vullen en te ondertekenen. Het andere gedeelte dient door uw behandelend arts te worden ingevuld en ondertekend. De complete aanvraag stuurt u naar uw zorgverzekeraar.
Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt u van uw verzekeraar de papieren vervoersmachtiging. Hiervan dient u een kopie naar ons op te sturen voor onze administratie. Op basis van de afgegeven vervoersmachtiging kunt u uw ritten van en naar de betreffende zorginstelling(en) direct bij ons bestellen.

 

Hoornse Taxi Centrale
De corantijn 31J
1689AN Zwaag

info@hoornsetaxicentrale.nl
0229-242444 / 0229216000
© Copyright 2019 Taxi Centrale Hoorn | Design & realisatie: RBShops